Diëtistenpraktijk Rothengatter
Praktisch, persoonlijk en professioneel

 

Over mijzelf16ae01f

Na mijn opleiding " Voeding en Diëtetiek" ben ik jaren werkzaam geweest in de Deventer ziekenhuizen en bij verschillende thuiszorg organisaties in Zeeland (Zorgstroom, ZorgSaam, Allevo zorg en diensverlening). Na 20 jaar werkervaring vond ik het tijd om in 2007 alle opgedane kennis en ervaring toe te passen in mijn eigen praktijk gevestigd in Vlissingen.


Daar ik kwaliteit hoog in het vaandel draag, ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. Om de vijf jaar vindt er herregistratie in het kwaliteitsregister "Paramedici" plaats onder voorwaarde dat ik aan de gestelde eisen met betrekking tot deskundigheidsbevorderende activiteiten en werkervaring voldoe. Dit geschiedt door het volgen van bij - en  nascholingen en cursussen te geven.

 

 

 

Beschermde titel

"Diëtist" is een beschermde titel. Alleen professionals met een afgeronde HBO- opleiding "Voeding en Dietetiek" mogen deze titel gebruiken.

 

Privacy

Uw privacy is gewaarborgd. Alles wat u met mij bespreekt, wordt betrouwelijk behandeld. Ik zal respect tonen voor u en uw omstandigheden en streef altijd naar een optimale samenwerking.

Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe.

Voor de uitgebreide Privacy verklaring klik hier.

 

Jacqueline Rothengatter, diëtist